My Free Farm – Indtrædelsen i onlinespillenes verden

Browsergames van Upjers

My Free Farm – Spil online på bondegården

I det humørfyldte browserspil My Free Farm går spilleren på opdagelse i landlivets fascinerende verden. Spilleren bestyrer sin egen bondegård, planter grøntsager og frugter, passer sine dyr og udveksler erfaringer med sine medspillere. På denne vis venter der ham en fantastisk spilleoplevelse.


My Free Farm

Den online tutorial hjælper

Absolutte begyndere indenfor online-spil bør følge introduktionen (tutorialen) i My Free Farm opmærksomt. En hjælper forklarer de første skridt.

Yderligere hjælp til spillet

I onlinespillet kan man til enhver tid under menupunktet hjælp få yderligere forklaringer, som hjælper en igennem spørgsmål og problemer i spillet.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fårene på bondegård

Om betjeningen af spillet

My Free Farm spilles næsten udelukkende ved brug af musen. Hver opgave kan løses legende let via en træk&slip handling med musen. Man skal blot holde musen over det objekt i spillet, som man vil benytte, og herefter holde musetasten nede for at „samle det op “. Diverse objekter forholder sig forskelligt. I tvivlstilfælde kan det hjælpe en del på forståelsen af udførelsen af spillet at prøve sig lidt frem med det at spille online.

Yderligere indhold ved det at spille online

For alle dem som har gjort sig fortrolige med My Free Farm ved at spille online i omfattende grad, har den ekstra mulighed for at aktivere yderligere funktioner i spillet mod brug af Coins, hvilket udvider spillet med en række forbedringer og letter nogle af procedurerne. Man kan bl.a. skaffe Coinsene på markedet i onlinespillet.

 • Spil online hos Upjers.com!
 • Spillesjov til alle!
 • Dyk ind i det indbydende gameplay i My Free Farm!
 • Screenshot 4
  Screenshot 5

  Hvordan kommer jeg fremad i onlinespillet?

  For at udvide din farm og købe ny såsæd, skal du bruge kartoffeldalere. De nødvendige beløb tjener du ved at sælge dine frembringelser fra markerne til andre spillere med så stor gevinst som muligt, eller også sælger dem fra din markedsstand i landsbyen. For længerevarende forretningsforbindelser i onlinespillet har man også mulighed for at gøre brug af kontrakter, som man kan indgå med andre medspillere. For at stige op i spillertrin i onlinespillet og dermed aktivere nye funktioner, samler

  du point hver gang du høster markafgrøderne og hver gang du afhenter dyrenes frembringelser. Hvis du har samlet tilstrækkeligt af dem, stiger du et trin op og erfarer direkte, hvad dit nye spillertrin fører med sig af nye muligheder.

  Forum - My Free Farm