My Free Farm – Et gratis onlinespil

Browsergames van Upjers

My Free Farm – Fascinationen ved onlinespil

Så, vand, høst – med disse sysler starter spilleren i det underholdende browserspil My Free Farm. I det sjove bondegårdsspil bedriver man sin egen farm, sår planter, høster og avler forskellige dyr. En ægte spilleglæde, som begejstrer millioner af mennesker. Spil med!


My Free Farm

Millioner spiler allerede!

I hvert fald virtuelt mangler landmændene ikke nytilkommende: My Free Farm begejstrer allerede millioner af onlinespillere.

Sammen online!

I onlinespillenes verden er man aldrig alene. Det er først de ægte medspillere, der gør spil såsom My Free Farm til en helt særlig erfaring.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fårene på bondegård

Onlinespil forener

Trods onlinespillernes internetafhængighed er det ikke nogen selvfølge, at spillerne kan kommunikere med hinanden i dem. Som regel koncentrerer browserbaserede spil omkring scenarier, som snarere passer til enkeltspillere. I My Free Farm bærer man ganske vist også ansvaret for sin bondegård helt alene, men den som vil kan optage kontakt med andre onlinespillere uden problemer. For det gode naboskab!

Online-spilleoplevelse for enhver smag

Hvad enten man gør brug af flerspiller-mulighederne i onlinehittet My Free Farm eller ej, så er denne afgørelse overladt til den enkelte spiller: Bondegårdsspillet serverer i hvert fald en nydelig portion spilleglæde, som kun vinder endnu mere behag via det levende fællesskab.

 • I vores portal kan bønderne mødes indbyrdes!
 • Der venter der et stærkt fællesskab!
 • Onlinespil med venner - hos Upjers.com!
 • Screenshot 4
  Screenshot 5

  Et onlinetilbud til fans af multiplayer-spil

  De to landsbyer i My Free Farm er omdrejningspunkter for interaktionerne mellem spillerne. Her kan du uden besvær grundlægge din egen bondeklub eller blive optaget i en andens bondeklub. Via online-stambordet lærer I hinanden at kende og takket være fælles klub-quests styrkes kammeratskabet. De af landsbymenigheden udstukne konkurrencer er en god lejlighed til at måle sig med sig selv eller med andre bondeklubber. Desuden muliggør enhver spilleverden i My Free Farm dig at handle med

  tusindvis af medspillere for at finde den bedste pris for dine frembragte produktioner. Her bliver onlinespillere ikke ladet alene!

  Forum - My Free Farm