My Free Farm – Din egen bondegård i browseren!

Browsergames van Upjers

My Free Farm – Det afvekslingsrige browserspil

Dette browserspil begejstrer millioner! Med My Free Farm har spilfremstilleren Upjers fra Bamberg udviklet et afvekslingsrigt bondegårdsspil, som fascinerer utallige spillere i hele verden. I spillet bedriver spilleren en virtuel bondegård og tager sig af sine marker og dyr.


My Free Farm

Lavet til browserspillere

My Free Farm forener de fordele, som browserbaserede spil kan føre med sig. Nogle af dem vil vi komme nærmere ind på her.

Et gratis browserspil

At browserspil generelt og i særdeleshed spillene fra Upjers kan spilles gratis, er alment kendt og kommer med i købet som et ekstra pluspunkt.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fårene på bondegård

Browserspil kan man spille frit

En uomgængelig fordel ved ethvert browserspil er, at downloads og installationer af spilfiler er overflødige. Det sparer ikke alene tid og harddiskkapacitet, men fritager også spilleren for nødvendigheden af hele tiden at skulle spille fra den samme computer. Efter oprettelse af en spillekonto har man adgang til sit browserspil fra enhver PC med internetforbindelse. Ens status i spillet bliver gemt i ens konto.

Browserspil-fællesskabet i My Free Farm

My Free Farm forener millioner af ligesindede. Upjers har derfor bestræbt sig på at integrere et righoldigt udbud af kommunikations- og interaktionsmuligheder i spillet. Handel, konkurrencer og udveksling af aktuelle nyheder er uden videre muligt blandt spillerne. I forummerne kan fansene af browserspillet også kommunikere på tværs af servere.

 • Hele bunken af browserspil - hos Upjers.com!
 • Et browserspil til naturkendere!
 • Spil direkte i browseren - gratis!
 • Screenshot 4
  Screenshot 5

  Hvad der gør det særligt at spille i browseren

  Med ens egen spillerkonto, som er beskyttet med et kodeord, sikrer man sig desuden også, at ingen andre end en selv har adgang til kontoen. Tab af data pga. fejl eller sabotageforsøg fra jaloux søskende hører dermed fortiden til. My Free Farm bruger moderne browseres evner til at sætte sine spillere i en de rette atmosfæriske omgivelser, som ledsager hobbyfarmeren under de regelmæssige på hans bondegård. Grundet det faktum, at man kan besøge sit browserspil uden store start- og indlæsningstider således som

  ved en normal hjemmeside, bliver My Free Farm for mange til en uundværligt holdeplads under den daglige surfen.

  Forum - My Free Farm