Det innovative farmspil My Free Farm

Browsergames van Upjers

My Free Farm – Fascination farmspil

Browserspillet My Free Farm bringer spilleren ud i naturen. På en bondegård sår man, vander man og høster på sine marker. Man tager sig af sine dyr, fremstiller æg og honning, avler fisk og bestyrer senere sågar sit eget savværk. My Free Farm tilbyder en fascinerende spiloplevelse.


My Free Farm

Ens egen farm som spilindhold

My Free Farm viser vejen: Bygge- og bondegårdsspil i browseren er ikke alene muligt, de er som skabt til det online-baserede spilkoncept.

Et boom for bondegårdsspillene

Senest efter succesen med et bestemt bondegårdsspil er det blevet klart, at farmspil er en fast bestanddel af den danske spillekultur.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fårene på bondegård

Upjers’ farmspil overbeviser

Antallet af bondegårdsspil som kan spilles i browseren er taget til, men My Free Farm forbliver i forreste række i den unge genre: Med en stor fan-menighed, regelmæssige begivenheder og udvidelser har spillet fået skabt sig selv et navn og er i stand til at overbevise mange kræsne spillere. Farmspil er noget som Upjers har forstand på: Klassikeren MoleHillEmpire beskæftiger sig også med den spillemæssige pasning og dyrkning af den frodige muld.

Altid en traktorlængde forud

Alle disse styrkesider gør My Free Farm til en meget populær repræsentant for genren. Med ens eget bondehus kan succesfulde godsejere opfylde deres drøm om det landlige tilbagetrækningssted. Enhver kan indrette sin farm efter sine egne forestillinger og byde vennerne velkommen på sin personlige gård.

 • Spil flere browserspil nu hos Upjers.com!
 • Spil MyFreeFarm, det originale online-farmspil
 • Fuldstændig gratis & uden downloads, ingen installationer!
 • Screenshot 4
  Screenshot 5

  Det populære farmspil inviterer med indenfor!

  Administrationen af en livsglad gård i browseren er for mange af vore spillere den daglige lille udflugt på landet. Andre spil kan næppe formidle idyllen ved det landlige gårdmandsliv så sjovt som My Free Farm: Så snart spilleren har investeret et par timers arbejde, brummer gården allerede med lykkelige køer, brægende får og honningtossede bier. Men ikke kun i kraft af sin farvestrålende grafik og sine sjove lydeffekter hæver My Free Farm sig op over andre farmspil: Også via forfinede produktionskæder og

  handelselementer i spillet kan browserspillet underbygge sin position som konge af genren og konstant være i stand til at rive spillerne med på ny.

  Forum - My Free Farm