My Free Farm – Et farmer-spil som gratis browserspil

Browsergames van Upjers

My Free Farm – Farmer-spillet

Får, køer, fisk – i det afvekslingsrige browserspil My Free Farm oplever spillerne landlivet med alle dets facetter. De dyrker deres marker, passer deres høns, handler med produkter på markedet og går på opdagelse i landsbyerne Lille Mulstrup og Drævlinge. En ægte omgang spillesjov!


My Free Farm

Farmer-tilværelsen som spilkoncept

Spillere ønsker ikke kun Fantasy eller Science fiction. Ønsket om jordnære motiver gør vores farmer-spil så populært.

At være farmer i browseren

Dette ønske er udtryk for længslen efter landlige omgivelser og natur, som bukker under i den hektiske hverdag. Farmer-spil minder om hvor vigtige disse ting er.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fårene på bondegård

Dyrisk vækkelseskald

My Free Farm stiller et realitetstro udvalg af naturprodukter og dyr til rådighed for den virtuelle farmer, som han kan gøre brug af virtuelt. Lige fra æbler til løg, fra pærer til fåreflokke: Scenariet i bondegårdsspillet minder os igen om at produkterne i supermarkedet ikke er fremkommet på hylderne via en magisk hånd, men er resultatet af jordnært markarbejde og dyreavl.

Farmer-spil til rolige typer

Her opfører spillerne et personligt, landligt sted at trække sig tilbage til. Via den frie benyttelse af byggegrundene samt de mange dekorations- og indretningsartikler kan enhver farmspiller realisere sin egen stil. Et står dog fast: Her er der hverken nogen alien-invasion eller dunkel magi der truer farmer-hverdagen!

 • Yderligere gratis spil finder du hos Upjers.com
 • Et farmer-spil for naturlige sjæle!
 • Spyt i næverne og grib fat - Farmen kalder!
 • Screenshot 4
  Screenshot 5

  Et onlinetilbud til fans af multispiller-spil

  De to landsbyer i My Free Farm er omdrejningspunkter for interaktionerne mellem spillerne. Her kan du uden besvær grundlægge din egen bondeklub eller blive optaget i en andens bondeklub. Via online-stambordet lærer I hinanden at kende og takket være fælles klubquests styrkes kammeratskabet. De af landsbymenigheden udstukne konkurrencer er en god lejlighed til at måle sig med sig selv eller med andre bondeklubber. Desuden muliggør enhver spilleverden i My Free Farm dig at handle med

  tusindvis af medspillere for at finde den bedste pris for dine frembragte produktioner. Her bliver onlinespillere ikke ladet alene!

  Forum - My Free Farm