My Free Farm – Charmen ved et jordnært spil

Browsergames van Upjers

My Free Farm – Afvekslingsrige bondegårdsspil

I browserspillet My Free Farm udvikler spilleren sig fra en begynderlandmand til en ægte Bondegårds-ekspert. Fra det ene spillertrin til det næste udvider han nemlig sin gård mere og mere, passer sine dyr og planter de forskellige grøntsagssorter. My Free Farm tilbyder således en original spilide i virtuelt idylliske omgivelser.


My Free Farm

Bondegårdsspil er på mode

My Free Farm inviterer spillerne hen til deres egen gård: Her kan selv uerfarne bønder få ansvaret for deres egen gård, deres marker og dyr.

Pukl lige til hanen galer

Selv nye spillere ved en smule om hvordan man styrer sin egen bondegård. For til syvende og sidst er konceptet bag bondegårdsspillene jo ikke fri fantasi!

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fårene på bondegård

Overdådigt bondegårdsspil

Selvfølgelig er det ikke nogen 1:1 simulation af tilværelsen som landmand. Med respekt for de hårdt arbejdende landmænd, har vi beriget bondegårdsspillene med denne repræsentant, som fører sine brugere gennem håndværket med megen humor og lethed. Men selv i bondegårdsspil må man først smøge ærmerne op engang inden den store høst kan slæbes af sted til markedet. Derfor bør man indrette ens egen farm på ordentlig vis.

Bondegårdsspil bringer farmerne sammen

Bondegårdsspil er en længevarende kilde til underholdning. At spillerne kan styre deres gård som de selv ønsker og i sidste ende sågar stige op til at blive storbonde med flere gårde, tænder i mange lidenskaben for My Free Farm. I spillet mødes hver dag talløse trofaste fans og nye brugere.

 • Mere info om fællesskabet i vores portal!
 • Nye medspillere hver dag – det bondegårdsspil vokser fortsat!
 • Er du en begavet farmer? Find ud af det!
 • Screenshot 4
  Screenshot 5

  Et onlinetilbud til fans af multispiller-spil

  De to landsbyer i My Free Farm er omdrejningspunkterne for interaktionen blandt spillerne. Her kan du uden besvær grundlægge din egen bondeklub eller blive optaget i en anden onlinespillers bondeklub. Via det online stambord lærer man hinanden at kende og via fælles klub-quests styrkes kammeratskabet. De af landsbymenigheden udstukne konkurrencer er en god lejlighed til at teste sig selv eller som bondeklub at måle sig med andre. Desuden er det muligt for dig i

  enhver af spilleverdenerne i My Free Farm at forhandle med tusindvis af spillere online om den bedste pris for de frembragte afgrøder. Her er onlinespillerne ikke alene!

  Forum - My Free Farm