Gratis spil: Spil i browseren uden downloads!

Browsergames van Upjers

My Free Farm – Gratis spil på bondegården

Sammen med den pudsige lille gris Gordon starter spilleren i det store landlige eventyr My Free Farm. I det afvekslingsrige browserspil opbygger spilleren sin egen gård, besøger landsbyer og udvikler sig til en succesfuld bondemand. Opdag et usædvanligt spil!


My Free Farm

Populære gratis spil

De fleste browserspil er frit tilgængelige for alle: Og gratis-spil har formået at holde fatningen i denne kategori.

Et stort udvalg

Herved spænder gratis spil et lige så bredt udvalg af temaer som nogle af de dyreste spiltitler: Hvad enten det er action, mystik eller handel, så er alt medrepræsenteret.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fårene på bondegård

Hinsides det gratis indhold

Titler såsom My Free Farm er til at starte med udviklet som gratisspil og garanterer uindskrænket sjov for de spillere, som udelukkende vil have gratis spil. Enhver, som vil have lidt mere ud af den gratis spilleoplevelse, kan til dette formål gøre brug af yderligere premium-funktioner mod at betale lidt håndører. Disse funktioner gør en større individualisering muligt for de inkarnerede fans eller endnu mere komfort under de normale spilrutiner.

Dyrisk internetspil

Selvfølgelig tager internetspilleren sig også af dyrene på sin gård. Er stalden i orden og stemmer kasseapparatet, er yderligere køer eller får ikke noget problem. Man bør dog være opmærksom på, at man råder over foderplanterne til de pågældende dyr. Med disse spilnuancer adskiller My Free Farm sig fra de andre internetspil.

 • Endnu flere spil fra Upjers finder du i spilportalen
 • Gratis spil til dyrevenner - Her er køerne hellige!
 • Spil gratis og uden downloads på nettet nu
 • Screenshot 4
  Screenshot 5

  De nye funktioner i My Free Farm

  Som bondegårdsspil skaber My Free Farm nogle omgivelser for spilleren, som mht. tilgængelige spillemuligheder giver den en tand mere end de hidtidige titler fra Upjers. Her står ikke alene indretningen og bearbejdningen af udplantningsarealerne i forgrunden, men også videreforarbejdningen af produkterne på ens egen gård – forudsat at man allerede har opført de krævede forarbejdningssteder. Her kommer der et bygge-aspekt ind i spillet. Brugeren skal under indretningen af bondegården tage stilling til

  hvad de frie byggegrunde skal anvendes til må vælge at opføre de foretrukne bygninger. Alt dette gør My Free Farm til et enestående miks af genrer blandt internetspillene.

  Forum - My Free Farm