Nyd My Free Farm og andre spil uden bekymringer

Browsergames van Upjers

My Free Farm – Spil gratis på bondegården

I browserspillet MyFreeFarm bliver man som spiller hensat til det landlige liv. Man styrer sin egen bondegård og lærer skridt for skridt at kende funktionerne i farmspillet. Den fremragende spilide samt muligheden for at kommunikere med andre spillere sørger for vedvarende spilleglæde! Hvis du godt kan lide at spille zoo-browserspil, vil My-Free-Farm sikkert være noget for dig.


My Free Farm

Vi spiller gratis!

Millioner af tilmeldte brugere spiller dagligt My Free Farm. Herved er der ikke nogen omkostninger forbundet, for vores spil er helt gratis.

Spil så længe du vil ...

Det er nødvendigt at tilmelde sig, og får ekstra fordele ved at bekræfte sin konto. Alle kan spille gratis, og kun den som vil kan udvide sin konto med premium-funktioner.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fårene på bondegård

Ingen tvang, intet abonnement

Premium-funktionerne er ikke strengt nødvendige. My Free Farm kan man også opleve ved at spille gratis, bondegårdsspillet har allerede i dets basisudformning en hel del at tilbyde. Alt hvad der forstås under betegnelsen premium-funktioner er ekstra funktionaliteter i spillet, som forfiner fascinationen og underholdningsværdien endnu mere i forhold til gratis spil. Herved er det ikke muligt at komme til at betale for noget, som man ikke ønskede.

Spille gratis eller prøve premium?

For 40 Coins kan du opgradere din konto til en premium-konto i en måned. Der er forskellige betalingsmåder, men Coins bliver dog også til dels handlet på markedet som et produkt, som gratis-spillere kan købe for kartoffeldalere. Det bliver også af og til belønnet med Coins at have skaffet nye spillere med.

 • "Coins for fordelsfunktioner", men man kan også spille fint uden!
 • Browserspil på højt niveau – spil gratis nu!
 • Med vores browserspilportal forbliver du i teten!
 • Screenshot 4
  Screenshot 5

  Udnyt premium-indholdet fleksibelt

  Dette sikres via konceptet med Coinsene. Hermed menes der premiumvalutaen, med hvilken man i My Free Farm kan gøre brug af det indhold, som rækker ud over dem man får som gratis-spiller. I mange tilfælde virker det på samme måde som når man handler ind med kartoffeldalerne. Med Coins har du adgang til yderligere opskrifter, dekorationsgenstande og andre versioner af reklamer. For en mønt kan du via markedsudråberen Holger bringe dit budskab ud til alle medspillere. Med Coins bliver desuden også

  flere byggegrunde tilgængelige eller flytningen af bygninger på gården, hvilket ikke er muligt for en gratis-spiller. Utålmodige kan også med Coins luge ukrudtet på en hel mark på én gang.

  Forum - My Free Farm