Browserspillet My Free Farm?

Bliv alle tiders største hobbylandmand! I det gratis browserspil handler alt om din egen bondegård. Plant grøntsager og foderplanter online på din mark, tag dig af dine dyr i stalden og udbyg din gård mere og mere! Ulddækkede får, lykkelige køer og summende bier venter allerede på dig.

Og når du i MyFreeFarm først har taget dig af dyrene og også gulerødderne og majsene spirer og gror, så tag engang et kig forbi landsbyen! Ved den næste omgang øl er du meget velkommen. Og hvis du anskaffer dig et par dekorationer, stiger afsætningen ved Farmisene næsten af sig selv - trods alt vil du jo gerne sælge dine økoprodukter succesfuldt. Præsenter din mark for vennerne, indret i spillet dine drømmes bondehus og bag opskrifter i den gamle mølle, for at sikre dig de forskellige boni.

Ved denne landbrugssimulator, behøver du ikke se nogen statistikker, for at få succes! Uden nogen downloads eller installeringer af software kan du i webbrowseren starte direkte og begynde på opstigningen fra knægt til bondekejser! Et onlinespil, der formår at begejstre mange millioner spillere.

Historien om browserspillet

Der var engang en lille gris, som boede på en vidunderlig gård i landet MyFreeFarm. Egentlig var den ret lykkelig: Når aksene på marken skinnede i solen, når hele gården duftede af sommer, når hønsene frejdigt gokkede om kap, og fårene stod ved siden af hinanden gnubbede behageligt sig op ad hinandens lodne uld, da følte den lille gris sig veltilpas og vel tilrette i verden.

Men en dag slog den fast, at den manglede noget: Allerede i lang tid var der ingen der havde taget sig af det store bondehus. Køerne muhede højere og højere, fordi ingen malkede dem. Og fårenes uld bredte sig vildt i alle retninger, så at de hele tiden trillede ned fra engen. "Sådan kan det ikke blive ved at gå!", tænkte grisen. "Jeg har brug for nogen, som hjælper mig. Nogen som dyrker marken, fodrer bierne og klipper fårene. Nogen der tager sig af det store bondehus og besøger bondeklubben i landsbyen."

Og således ankom du til gården, for at se at alt går ret for sig, for at tage dig af dyrene og hjælpe grisen med at administrere gården. ... Du vil gerne have at det går godt? Spyt i næverne, grib høtyven og lad dig indføre i landmandslivets vidunderlige verden med My Free Farm! Spil online sammen med millioner af begejstrede browserspillere! Du vil se at landmandssimulationer kan være farverige og underholdende - og også være rigtigt sjove!

Indholdet af dette browserspil

Plant løs, alt hvad remmer og tøj kan holde!

Dyrk din mark online og plant på den frugtbare jord 32 forskellige frugt- og grøntsagssorter! Betragt de forskellige væksttrin for dine planter, vand og gød dem og giv dem til dine stalddyr som foder. Skal majs og gulerødder vokse endnu hurtigere? Så køb dit et par bonus-opskrifter og lade Power-Ups blive bagt i møllen!

En stald til at føle sig godt tilpas i

Tag dig godt af dine køer, høns, får og bier, for af dem får du i løbet af spillet blandt andet mælk og uld. Forarbejd de animalske produkter videre til mayonnaise, honning og ost, eller sælg det direkte til dine kunder. Trods alt er økologiske produkter jo på mode! Oplev hvor meget sjov der kan være ved landbrugssimulationer!

Din bondeklub venter på dig

I dette browserspil er der gjort meget ud af fællesskabet: Slut dig sammen med venner og grundlæg sammen en bondeklub! Spil jer gennem sjove klubquests, arbejd jer op fra bronze- til platinmedaljen og aftal indbyrdes, hvem der har brug for hvilke produkter! På markedspladsen finder du alt hvad bondehjertet begærer: Sælg overskydende majs eller få fingre i et super tilbud på frøkorn.

Men det var slet ikke det hele

I My Free Farm er der endnu mere at opdage! En udsmykningsgenstand på kornmarken smukkeserer din mark og dit bondehus venter kun på at blive indrettet af dig! Stig 37 trin op. Fra knægt til bondekejser. Dyk ned i det rigtige landliv med det gratis onlinespil MyFreeFarm!

Server: 
 
Log-in: 
 
Kodeord: 
 
Glemt kodeordet?
Tilmelding
Bestil nyt kodeord
Dit nye kodeord blev sendt til den angivne e-mailadresse.
Hvis du har en upjers-konto, kan du her ændre dit kodeord.
Du blev logget ud.
Mange tak for dit besøg.

Henvisning: Efter 2 timer bliver du automatisk logget af. Dette sker også af hensyn til din egen sikkerhed, hvis du f.eks. skulle have glemt at logge dig ud ved en offentlig computer (skole, universitet, internetcafe).

Fortsat god fornøjelse med spillet!

Dit My Free Farm-hold
Portal-Login
Log dig venligst ind med dine portal-oplysninger fremover via det normale log-in felt på startsiden.
Fejl!
My Free Farm
Danmark